In de ijssalon van Luciano ademt alles ijs uit!

Luciano is sinds 1996 een begrip in Wassenaar en omstreken. Dit komt door de vele hoge waarderingen die de ijssalon regelmatig krijgt waaronder IJssalon van het jaar in 2006 en 2012!

Sinds 2008 is Luc Blok SVH Meesterijsbereider. Deze titel is het hoogst haalbare op het gebied van ijs. Dertig ijsbereiders hebben deze titel ooit gehaald. Ook heeft Luc Blok de prijs, ijsvakman van het jaar in 2012 gewonnen. Het bewijs dat Luciano tot de absolute top van Nederland behoort!

Het personeel is vriendelijk en gastvrij en de zaak ziet er altijd op en top schoon uit. Mede hierdoor heeft Luciano de prijs meest gastvrije fastservice bedrijf 2012 gewonnen!

Luc Blok weet als geen ander hoe je ijsliefhebbers moet verwennen. Hier komt u smaken tegen die nergens anders te vinden zijn. Ieder dag wordt het ijs vers bereid en er worden uitsluitend dagverse producten gebruikt zoals bijvoorbeeld Hollandse aardbeien voor aardbeienijs, pure espressokoffie van ons eigen Luciano blend koffie voor koffie-ijs, hazelnoten uit Piemonte voor hazelnootijs en voor stroopwafelijs worden vers gebakken wafels gebruikt en overheerlijke roomboterstroop. En natuurlijk gebruiken wij verse melk en slagroom....Om je vingers bij af te likken!

IJs bij Luciano is helemaal top! Kom eens langs.

Awards

Ijssalon-van-het-jaar-2006 Ijssalon-van-het-jaar-2012 meesterijsberieder ijstop logo

Social Media

facebook twitter you-tube instagram tripadvisor