Skip to main content

Het lekkerste ijs van Nederland nu ook verkrijgbaar in Sint Maarten (Caribisch gebied)


Openingstijden

Bij aankomst cruiseschepen:

Dagelijks van 10:00–20:00

Geen aankomst cruise schepen:

Maandag t/m zaterdag van 12.00-20.00

Zondag van 16.00-20.00


Upon arrival of the cruise ships:

Monday to Sunday:  10.00 AM to 8:00 PM 

No cruise ship arrivals:

Monday to Saturday: 12.00 AM to 8:00 PM 

Sunday: 16.00 AM to 8:00 PM 
Locatie

  • Unit 102, 28 Voorstraat
  • Philipsburg, Sint-Maarten
  • www.lucianosxm.com 
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Route naar Luciano Sint Maarten


Webcams
Bent u op Sint Maarten, kom dan zeker eens langs en ervaar het Luciano gevoel!

Sint Maarten maakt deel uit van de Kleine Antillen (Bovenwindse Eilanden) en bestaat uit een Nederlands en Frans deel in de Caribische Zee. Het Nederlandse deel is een land binnen het Koninkrijk der Nederlanden.

Vanaf 30 september 2023 is dit Meesterlijke Luciano IJs uit Nederland ook verkrijgbaar op dit zonnige eiland. In de hoofdstad Philipsburg, midden in het gezellige centrum en midden in de drukke winkelstraat “Voorstraat”, parallel aan de prachtige boulevard vindt u onze “grote” Luciano IJssalon. Hier kunt u genieten van ons heerlijke ijs op ons prachtig gelegen terras waar u kunt genieten van het winkelend publiek. Dit moet je echt gedaan hebben!

Onder begeleiding van onze ijsmakers maakt ons team voor u de heerlijkste smaken meesterlijk ijs, bereid met verse producten in onze eigen ‘open’ ijsmachine. Wij bieden een uitgebreide keuze. Regelmatig anders, altijd vernieuwend en elke dag vers.

Je wordt simpelweg meegezogen in de prachtig gevulde ijsvitrine met maar liefst 24 verschillende smaken puur ambachtelijk ijs. Wij wisselen regelmatig van ijssmaak. Dit maakt het een belevenis om deze prachtige “Luciano IJssalon” te bezoeken.

Om het assortiment compleet te maken serveren wij ook frisdranken, milkshakes, huisgemaakte ijstaarten en andere wisselende smaakvolle zoetwaren. Of laat je dag goed beginnen met een heerlijk kopje Espresso, Cappuccino, Latte Macchiato of een van de andere smaken.

Bent u op Sint Maarten, kom dan zeker eens langs en ervaar ook hier het echte Luciano gevoel!
Kom langs en overtuig uzelf