Skip to main content

Luciano Overveen

Openingstijden

Volg ons op

Contact

Bloemendaalseweg 267
2051 GE - Overveen
Tel: 023-8881111
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Vacatures

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Locatie

Feestje? In Overveen kun je ook een
Mini-IJsbakfiets of Gelato-bar huren?

Meer weten?

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

'EEN IJSJE BIJ LUCIANO IS EEN BELEVING'

Overveen is een dorp tussen Haarlem en de duinen. Sinds de opening van onze ijssalon in 2013 is het hier genieten voor de echte ijsliefhebber! We zijn er trots op dat Luciano hier inmiddels een begrip is geworden en er niet meer is weg te denken. De ijssalon is centraal gelegen en goed bereikbaar met openbaar vervoer of auto. Er is in het dorp voldoende parkeergelegenheid. Er geldt de blauwe zone. Hier kan je maximaal twee uur gratis parkeren. Tijd genoeg voor een heerlijk ijsje of smaakvolle Luciano Coffee, maar vergeet je parkeerschijf niet!

Eenmaal binnen ademt alles ijs uit! Voor ons is de salon meer dan een toonbank met ijs. Wat wij belangrijk vinden is een uitnodigende sfeer en een mooi, verzorgd interieur. We willen dat Luciano de kwaliteit uitstraalt die past bij Meesterlijk bereid, ambachtelijk ijs.

In Overveen hebben wij binnen 14 gezellige zitplaatsen. Op zondag kun je bij mooi weer ook op ons gemoedelijke terras terecht. Wij bieden dagelijks 24 verschillende, heerlijke en verse ijssmaken aan. Dieetwensen of allergie? Laat het weten en ons enthousiaste team zal zeker een passend ijsje voor je te maken. Toch liever eens een milkshake? Die maken we al net zo vers, met maar liefst 3 bollen ijs naar keuze.

Luciano heeft een eigen koffielabel: Luciano Coffee. Dit is door kenners als zeer smakelijk beoordeeld. Voor een heerlijke kop vers gezette koffie, kun je bij Luciano dus ook uitstekend terecht.

We zien je graag bij ons verschijnen!