Skip to main content

Luciano Leiden

Openingstijden

Contact

Ina Boudier-Bakkerstraat 13
2331 AX Leiden, Nederland

T: 071-303 1932
M: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Volg ons

Locatie

IJskar huren?

In Leiden kun je er eentje huren. Meer weten?

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06-53129603

'IJSJES ETEN KAN TOCH HET HELE JAAR DOOR?'

De Stevenshof is een gezellige wijk in Leiden. Het middelpunt wordt gevormd door het wijkcentrum, waarin ook winkelcentrum “De Stevensbloem” is gelegen. Dit is de plek waar Luciano zich heeft gevestigd.

Onze ijsvitrine is een echte blikvanger, met maar liefst 27 ‘fantasierijke’ ijssmaken. Ons assortiment wisselt dagelijks, dus de kans dat je níet verrast wordt is klein. Naast het lekkerste ijs van Leiden en onze ambachtelijke luxe ijstaarten, maken we graag de meeste smaakvolle, verse warme witte èn pure chocolademelk voor jou. Deze chocolade komt van niemand minder dan Callebaut, een begrip onder de Belgische chocolademakers. En de echte koffiekenner? Die weet zijn weg naar Luciano en haar unieke Luciano Coffee inmiddels prima te vinden.

Bij ons binnen is het ook echt sfeervol en gezellig. We hebben 15 zitplaatsen en parkeren voor de deur is gratis.

IJs in de winter? Jazeker! Onze ijssalon blijft het hele jaar geopend. Waarom niet?
Wist je dat Finland de Europese koploper is in ijsconsumptie per hoofd van de bevolking? Dat is meer dan in warme landen zoals Italië. Wij Nederlanders leggen nog te vaak verband tussen ijs en mooi weer. Maar om jezelf te verwennen met een superlekker ijsje hoeft het heus geen mooi weer te zijn. Geloof ons, je krijgt het juist lekker warm van een koud ijsje in de frisse wintermaanden. Probeer het gewoon eens!

Wie bij ons in de winkel komt, kan rekenen op een feestje! Kom je het snel meevieren?