Skip to main content

Luciano Den Haag - De Fred

Openingstijden

Contact

Frederik Hendriklaan 230B
2582 BM Den Haag
Tel: 070-2197285
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Locatie

In Den Haag kun je ook een
IJskar huren. Meer weten?

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06-53129603

‘IJSKOUD DE LEKKERSTE'

De sfeervolle winkelstraat, de Frederik Hendriklaan, is een authentiek stukje Den Haag. In de volksmond heet de straat ‘De Fred' en is de trotse winnaar van de “Uitblinkerverkiezing” als “Leukste winkelstraat van Den Haag”. Dat is zeker niet toevallig. De Fred ligt namelijk midden in de Internationale Zone van het Statenkwartier, vlakbij Scheveningen Haven. Hier beleef je echt hoe het is om te winkelen, wonen en werken in een internationale stad.

Na Luciano De Trees, zijn wij sinds 2018 bijzonder trots op onze Luciano in dit bruisende deel van Den Haag. Zo kunnen we onze ijsfans ook op “De Fred” voorzien van het lekkerste ijs uit de omgeving. Dat is geweldig om te mogen doen! Onze salon op De Fred is weliswaar iets minder groot dan Luciano op De Trees, maar net zo smaakvol en gezellig!

Elke dag hebben we 24 ijssmaken, vers en ambachtelijk ijs voor je klaarstaan. Ons assortiment wisselt regelmatig en laten we aansluiten op het seizoen. Heb je onze verse milkshakes al eens geprobeerd? Dat moet je zeker doen, want je kunt ze helemaal zelf samenstellen. Hoe lekker is dat?

Kom je ook hier het Luciano-gevoel snel eens beleven?