Luciano Delft (Vrijheidslaan)

Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag  

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

12.00 tot 22.00 uur

12.00 tot 22.00 uur

11.00 tot 22.00 uur

11.00 tot 22.00 uur

11.00 tot 22.00 uur

11.00 tot 22.00 uur

11.00 tot 22.00 uur

Contact

Vrijheidslaan 8
2625 RD Delft

Tel: 015-3641652
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Locatie

'IN DELFT HOUDEN ZE WEL VAN EEN IJSJE OF TWEE, DRIE'

Even buiten het centrum van het prachtige Delft, in winkelcentrum ‘Buitenhof’, heeft Luciano zich in 2018 gevestigd. En wat een goede keuze was dat! Delftenaren en Delvenaren houden wel van een ijsje of twee, drie. Maar een ijssalon met kwalitatief goed ijs en een fijne plek voor het drinken van een mooie kop koffie, ontbraken er nog aan in dit gebied. Ondernemer en ijsliefhebber Djordy Dijkgraaf zette zijn schouders eronder en zo geschiedde het …

Onze vitrine heeft maar liefst 32 smaken ‘Meesterlijk ’ijs. De diversiteit is groot, we wisselen dan ook regelmatig met onze smaken.

Wil je eerlijke koffie, zonder toevoegingen? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij serveren kwaliteitskoffie van ons eigen label Luciano Coffee. Neem je jouw koffie liever mee? Dan maken wij graag een “Coffee To Go” voor je.

Een origineel cadeau voor die kennis, je (schoon)moeder, vriendinnetje, juf, meester of (stief)zus? Wat denk je van een superleuke Luciano ijs-cadeaubon? Daar doe je natuurlijk iedereen altijd een plezier mee!

Delvenaar, Delftenaar of geen van beiden, voel je bij ons altijd welkom!

 

Huur een echte ijstruck voor jouw evenement!

Bij Meesterlijk en ambachtelijk ijs hoort een nostalgische presentatie, vinden we bij de Luciano’s in het net zo nostalgische Delft. Hier hebben we onze unieke en nek omdraaiende klassieke ijstruck. Deze ziet eruit of hij zo is weggereden uit een zwart/wit-film, maar is van binnen hypermodern.

Jouw evenement, bedrijfsfeest of bruiloft krijgt een extra boost wanneer we voor komen rijden. Je hoeft verder niks te regelen, want met zonnepanelen is de truck helemaal self-supporting. Natuurlijk huur je de truck altijd inclusief bediening, zodat jouw gasten op vriendelijke en professionele wijze het echte Luciano-ijs kunnen proberen. Wedden dat ze een 2e ijsje komen halen?

We nemen altijd 8 smaken ijs voor je mee. Je mag deze overigens zelf samenstellen. We adviseren je graag bij een evenwichtige keuze, zodat er voor al je gasten een lekker ijsje is te maken. Toebehoren, als hoorntjes, bekertjes en lepels zitten bij de prijs inbegrepen.

Ook een bijzondere en onderscheidende touch geven aan jouw feest? Bel of mail ons dan voor een complete offerte.