Skip to main content

De drie onderdelen

1: Natuurlijk de missie zelf, onze uitgesproken doelstellingen. Wie zijn we, waarom zijn we er en wat willen we voor onze gasten betekenen? Dit is géén commercieel sausje. Het komt uit ons hart. Naast de oprichter en SVH Meester IJsbereider Luc Blok, delen alle Luciano-eigenaren die missie volledig. Anders wordt je simpelweg geen Luciano.

2: Dan komt de visie hierop. Wat zijn onderscheidende factoren om onze missie waar te maken? We willen vooral met "topkwaliteit" doen. We willen daarbij dat gasten graag in onze ijssalons komen. En we willen dat ze telkens terugkomen en over ons vertellen tegen anderen.

3: De strategie is de operationele uitwerking. Hóe krijgen we het beste ijs? Hóe zorgen we voor continue vernieuwing en verrassingen? Hóe willen we onze gasten ontvangen in de ijssalons? Welk assortiment sluit het best aan op de behoeften van onze gasten? Wat is er voor nodig om jou regelmatig te mogen blijven ontvangen?

 

Missie 

Luciano wil haar gasten ijs, koffie en gerelateerde versnaperingen aanbieden van constant de hoogste kwaliteit. Gasten moeten bij Luciano een topervaring beleven van smaak en ambiance. Door een wisselend, verrassend en gegarandeerd vers assortiment in combinatie met sfeervolle inrichting en gastvrije bediening, zal bij jou “het goede gevoel” ontstaan.

 

Visie

Luciano gelooft dat kwaliteit, innovatieve en verrassende producten, vergezeld van perfecte service dé sleutel zijn tot tevreden gasten. Door slimme en hoogwaardige inrichting van ons bereidingsproces en de voortdurende drive naar nieuwe smaken en bijzondere combinaties, ontstaat topkwaliteit tegen een heel redelijke prijs.

Voor ons moet groei het gevolg zijn van 200% inzet door alle Luciano-teams en daardoor hoge gasttevredenheid. Behoud en verdere verbetering van onze kwaliteit en daarmee de klantbeleving, gaan voor ons altijd boven omzet. 

 

Strategie

Luciano beheerst het vak van ijsbereiding op het hoogste ambachtelijke niveau. Het wordt gemaakt door SVH Meesterijsbereider Luc Blok en zijn team. We gebruiken alleen verse en (h)eerlijke producten. Ons ijs wordt gemaakt met vakkennis, creativiteit en passie. Door een dagelijks wisselend en altijd verrassend assortiment, komen onze gasten graag terug en vertellen zij erover tegen anderen.

Maar ook ambiance en klantgevoel zijn essentieel. Daarom is er veel aandacht voor de kwaliteit van de medewerkers en de inrichting van de ijssalons. Gemotiveerde, kundige medewerkers en een fijne ambiance maken het verschil in gastbeleving.