IJsmakerij 

Luciano staat voor een ambachtelijk versproduct dat dagelijks bereid wordt onder leiding van SVH Meesterijsbereider Luc Blok en een team van gespecialiseerde ijsbereiders. In onze gloednieuwe professionele ijsmakerij in Wassenaar wordt gewerkt met de modernste, ambachtelijke ijsmachines en apparatuur, alles volgens de hoogste eisen op het gebied van hygiëne. Onze Luciano-vestigingen worden dagelijks vers voorzien van ons ambachtelijke ijs.

Hygiëne staat bij ons bereidingsproces centraal. Luciano voldoet ruim aan alle normen en laat niets aan het toeval over.  Wij produceren ons ijs op ambachtelijke wijze in een open ijsmakerij. Dit is een complex en zorgvuldig proces, maar leidt simpelweg tot de hoogste kwaliteit ijs. 

Voor de productieplanning wordt nauw samengewerkt met de vestigingen. We willen namelijk dat ijs zo kort mogelijk in voorraad gehouden hoeft te blijven en altijd maximaal vers opgeschept kan worden. Dit draagt natuurlijk belangrijk bij aan jouw smaakbeleving.

 

Bij Luciano eet je geen ijsje, je beleeft je ijsje. Kom je snel langs?