Onze Luciano IJskar is one of a kind, een lust voor het oog en een garantie voor succes! Of het nou gaat om kleine of grote evenementen, onze ijskar is vanwege zijn mobiliteit overal inzetbaar, ook binnen! De ijskar komt voorrijden op gewenste locatie. Onze enthousiaste en professionele medewerker(s) zullen de ijsjes uit serveren aan uw gasten.

U mag zelf bepalen welke ijssmaken er aan de ijskar gepresenteerd worden. U heeft de keuze uit maar liefst 24 smaken ambachtelijk ijs waarvan er 3 smaken in de ijskar mee kunnen. Toebehoren zoals ijshoorntjes, ijsbakjes en ijslepeltjes zitten bij de prijs inbegrepen.

Wij maken graag een offerte op maat voor u!

Hoe cool is dat?

De vrolijke Luciano mini ijsbakfiets is het ‘coole’ hoogtepunt van ieder kinderfeestje! Een mini-ijssalon aan huis waar de kids hun eigen ijsje uit kunnen scheppen. Met onze unieke mini ijsbakfiets is het IJS-feest compleet!
U huurt onze mini ijsbakfiets inclusief 1 of 2 smaken ambachtelijk ijs. Voor prijzen, reserveringen en of meer informatie kunt u ons mailen. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Let op: Er worden geen spaarpunten uitgegeven bij de huur van een ijskar.

ijskar 0

ijskar 1

ijskar 2

Indien u een ijskar wilt huren kunt u tijdens onze openingstijden telefonisch contact met ons opnemen of u kunt een e-mail sturen, wij zullen deze dan zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Luciano Overveen
Bloemendaalseweg 267
Overveen
T: 023-888 1111
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Luciano Heemstede / Aerdenhout
Zandvoortselaan 177
2106 AM - Heemstede
Tel: 023 - 583 08 60

 

Awards

Ijssalon-van-het-jaar-2006 Ijssalon-van-het-jaar-2012 meesterijsberieder ijstop logo

Social Media

facebook twitter you-tube instagram tripadvisor