Theresiastraat 41
2593 AA - Den Haag
T: 070-4158757
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Openingstijden

Bekijk onze openingstijden op Facebook

Nieuw! Luciano's mini ijsbakfiets

De vrolijke Luciano mini ijsbak fiets is het “coole” hoogtepunt van ieder kinderpartijtje!
Een echte mini ijssalon aan huis, waar alle kinderen hun eigen ijsje kunnen scheppen. Geweldig!
U kunt onze mini ijsbakfiets ook huren, dan komt hij inclusief 1 a 2 smaken van ons ambachtelijk ijs en hoorntjes natuurlijk.

Voor prijzen en/of reserveringen kunt u ons mailen.

Ons personeel is heel vriendelijk en gastvrij en onze zaak is altijd super schoon! Wij van Luciano weten als geen ander hoe je ijsliefhebbers moet verwennen. Het ijs wordt iedere dag op lokatie Den Haag bereid, net zoals in Wassenaar en er worden uitsluitend dagverse produkten gebruikt, zoals Hollandse aardbeien voor aardbeien ijs, pure espressokoffie van het super merk Boot, the Golden Box coffee, voor ons koffie ijs, hazelnoten uit Piemonte voor ons hazelnootijs en voor bijvoorbeeld ons stroopwafelijs gebruiken wij vers gebakken wafels met overheerlijke roomboter en stroop.En NATUURLIJK gebruiken wij verse melk en slagroom, finger licking good.......mmmmmm!

Ook schenken wij een heerlijk kop koffie die je uiteraard ook mee kan nemen en hebben wij altijd 3 heerlijke huisgemaakte taarten klaar staan! En niet te vergeten onze heerlijke kokosmakronen die een genot zijn om te eten! IJs bij Luciano Den Haag is geweldig! Kom eens langs en probeer 1 van de 120 verschillende smaken die wij kunnen maken! Wij wisselen regelmatig van smaak.

Awards

Ijssalon-van-het-jaar-2006 Ijssalon-van-het-jaar-2012 meesterijsberieder ijstop logo

Social Media

facebook twitter you-tube instagram tripadvisor