Einde seizoen

29-10-2012

Het seizoen zit er op. IJssalon van het jaar 2012 heeft de deuren gesloten. Ga ik het nu rustiger krijgen? Nee! Vandaag meteen al begonnen met onze geplande verbouwing, alweer ! De hele keuken gaat naar beneden. We gaan van een oppervlakte van 12m2 naar een ruimte van bijna 60m2.

Dat word lekker werken volgend jaar. Dat zal ook wel moeten want de Luciano’s familie is flink aan het uitbreiden. Wassenaar en Nootdorp waren er al, volgend jaar komen ook Overveen en Utrecht er bij. Iedere dag voor al deze ijssalons vers ijs maken gaat een flinke opdracht worden.

Maar natuurlijk heb ik daar vreselijk veel zin in. De ijssalons zullen elk een iets andere uitstraling hebben maar toch ook heel erg hetzelfde er uit zien. Er zijn al meerdere gesprekken geweest met de aanstaande nieuwe eigenaren, Barbara en Tanga uit Overveen en Jacques en Loubna uit Utrecht. En het is prachtig om te zien dat deze mensen hetzelfde enthousiaste gevoel hebben als ik. Ze zijn helemaal gek op ijs.

Wat betreft onze vestiging in Wassenaar afgelopen jaar, wat een leuk seizoen is dit geweest. Ik wil heel erg dank je wel zeggen tegen al mijn medewerkers die zich ongelofelijk hebben ingezet dit jaar. Ik hoop van harte dat zij er allemaal volgend seizoen weer bij zijn en iedereen weer net zo vrolijk van ons lekkere ijs voorzien.

Bij Luciano eet je geen ijsje, je beleeft je ijsje. Kom je snel langs?