Nieuw seizoen...

datum

..., nieuwe kans! Dit is zeker geen rustige winter voor ons. De keuken in Wassenaar is verbouwd. We hebben nu 80m2 keuken. 3 pasteurisatieketels en een mega grote vriescel. Ik zeg expres keuken in Wassenaar want de Luciano familie is flink gegroeid. Luca in Sassenheim was er al. Ook Luciano Nootdorp kwam er halverwege afgelopen seizoen bij en nu komer er nog Luciano- Utrecht en Overveen bij. En in Den Haag komt Bitterkoud Koffie en IJs!

Dus zoals je ziet moet er nogal wat gaan gebeuren. Hoe zorg ik er voor dat al deze ijssalons lekker vers ijs hebben...Tja, natuurlijk is dat allemaal al uitgedokterd. Er is een nieuwe bus besteld waarmee we ons ijs ( bijna) dagelijks gaan rondrijden. Er komt in deze ijssalons een narrow casting systeem waarop iedereen kan zien hoe ons ijs dagelijks vers wordt gemaakt.

Eigenlijk ben ik best wel trots wat we deze winter allemaal bereikt hebben. Mocht je nu een beetje interessant willen doen zorg dan dat je alvast de namen weet van de uitbaters van al de “Luciano familie”. In Overveen vindt je Barbara en Tanga, in Utrecht Loubna en Jacques. Nootdorp heeft Stefanie en Corinda en bij Bitterkoud zwaaien Rene en Nicolette de scepter. Wassenaar heeft Lilly, Luc, Koen en Pierino. Op Marcia moeten we nog even wachten die gaat eerst moeder worden (ongeveer 15-2).

Ten slot, in Sassenheim is Jeroen te vinden. Iedereen heeft er ontzettend veel zin in en is al helemaal klaar voor het nieuwe seizoen!

Bij Luciano eet je geen ijsje, je beleeft je ijsje. Kom je snel langs?