Superteam

Juni 2013

Na een rustige start zitten we nu midden in de drukte. De winkels die we dit jaar er bij hebben vergen heel veel werk. Ik ben dan ook heel blij met ons superteam wat we dit jaar hebben. Zowel de mensen in de ijssalon als in de keuken werken zich ‘uit de naad’ om ons door het seizoen heen te helpen. Afgelopen winter hebben we de keuken verplaatst naar de kelder in de wetenschap dat deze binnen 3 jaar weer te klein zou worden. Een tussenoplossing dus.

Maar wat blijkt nu; hij is nu al te klein. Een geluk bij een ongeluk , de buren gaan er uit. Dus ik kom terug op mijn uitspraak van 2005; we gaan kleiner worden en dat blijft zo!. Door veranderingen kan iemand wel eens terug komen op een beslissing. Dus Angelique en ik hebben besloten om nr 55 er maar weer bij te nemen.

Op 1 november gaan we beginnen met een hele grote verbouwing. Het wordt een prachtwinkel, maar wel weer een hele operatie. Zoeken naar een mooie vitrine, kleuren bepalen en de juiste inrichting. Ontzettend gaaf maar de winter zal wel weer kort duren . En dat terwijl we nu nog in de zomer zitten

Bij Luciano eet je geen ijsje, je beleeft je ijsje. Kom je snel langs?