2014

Maart 2014

Wat een drukte. De hele winter al hard bezig met de verbouwing. Verbouwing? ja inderdaad we waren er weer druk mee. nadat we vorig jaar een hele grote hebben gedaan had ik mezelf beloofd om de volgende een jaar of 10 uit te stellen. totdat de eigenaar van het pand in mei langs kwam en vroeg of ik de buren er bij wilde huren. en dat voor een hele schappelijke prijs. Na lang wikken en wegen toch maar de stap gewaagd. En wat voor een verbouwing is het geworden, u herkent de ijssalon niet meer terug.

Tussendoor ook nog ontzettend hard gewerkt aan een ijscoupe die we moesten maken voor de ijswedstrijden . Hiervoor moest ik in 6 minuten 4 identieke ijscoupes maken. Gekozen dit jaar voor een verrassend simpele coupe, ontzettend mooi opgemaakt. Vanaf begin maart is de coupe ook in onze ijssalon te bestellen. De coupe viel helaas niet in de prijzen maar in combinatie met de mooie notering voor ons passievruchten ijs werden we toch beloond met de nominatie voor ijssalon van het jaar 2014. En trots dat we hier op zijn.

Op 7 maart gaan wij weer open en we gaan nog beter ons best doen. Want nu we toch genomineerd zijn moeten we natuurlijk alles er aan doen om de echte titel binnen te halen; IJssalon van het jaar 2014!

Bij Luciano eet je geen ijsje, je beleeft je ijsje. Kom je snel langs?