Plaat voor je kop

Juni 2014

Afgelopen week stond er een vertegenwoordiger in de winkel. Ik denk dat hij rechtstreeks vanaf de middelbare school met een ipad onder zijn arm de staat op is gestuurd. “Goedendag mijnheer, Ik ben van OLA. Ik denk dat u zich kunt onderscheiden door een vriezer van ons te plaatsen, dan kunnen de kinderen een lekker waterijsje kiezen.” Wat?; heb ik daarvoor jarenlang meegedaan aan ijswedstrijden!

Om mezelf dan te kunnen onderscheiden met een raketje. Ik zou dan ipv mijn ijs op melkbasis een ijsje kunnen geven waar dat niet in zit. Nee dank je, daar hebben wij sorbet ijs voor; ei! Dat is ook ijs op waterbasis maar dan met echt fruit. Oh, dan een Ben en Jerry vriezer daar in de hoek misschien. Daar kan je jezelf pas echt mee onderscheiden. Dat is namelijk ons “premiummerk”. Nee, natuurlijk niet, Ik maak vers ijs ga iemand anders lastig vallen.

Les voor voor zijn manager; laat deze broekies niet zomaar overal naar binnen lopen. Zeker niet om drie uur ‘s middags als de rijen voor de vitrine staan en ik bezig ben om “echt” ijs te verkopen.

Luc Blok

Oja; als ik dan echt geen ijs wil afnemen bij hem of ik dan interesse heb in Ice Tea; want dat is nu 5 voor de prijs van 4.
Heb hem afgewimpeld voordat hij over de diepvriesmaaltijden kon beginnen.

Bij Luciano eet je geen ijsje, je beleeft je ijsje. Kom je snel langs?