Lekker voetballen...

15 januari 2010

Afgelopen vrijdag heb ik onder het mom ; oude mannen willen nog sporten; mijn achillespees afgescheurd. Op zondag geopereerd; alles weer aan mekaar gezet. En nu 7 weken gips. Wel op maandag nog even naar de horecava geweest. Ik was dar uitgenodigd door het SVH om namens de meesterijsbereiders de nieuwe medaille in ontvangst te nemen. Daarna nog even langs op de stand van KHN om mijn collega bestuursleden gedag te zeggen. Toen weer snel naar huis. Wat is dat zwaar, als mindervalide naar de Horecava. Niemand houdt rekening met je. Nog even over de medailles. Denk dat ik namens alle meesterijsbereiders kan zeggen: afgekeurd! Op de medaille staat een heel mooi logo voor een vrieskastenverkoper of ijsmeester in het Thialf. Maar helaas geen smakelijk ijsje wat je aan een Meesterijsberieder laat denken. Het SVH werkt gelukkig met ons mee, en gaat nog een keer bekijken of we het nog kunnen aanpassen. Verder voor de aankomende weken alles afgezegd, vergaderingen maar ook mijn beursbezoek in Rimini. Het streven is mijn geplande vakantie :gipsvrij" te halen over 6 weken. Maandag wel nog een vergadering gehad op het ijscentrum, tjonge wat er allemaal geregeld moet worden voor de IJsvak ( vakbeurs voor ijsbereiders). Ik maak het nu voor het eerst zelf allemaal mee, echt heel veel werk. Er zitten mensen in dat bestuur die deze organisatie al jaren doen; RESPECT!!! Dinsdag naar het ziekenhuis geweest voor nieuw gips....Helaas , Rimini gaat niet door. Ik mag niet vliegen, dus dit jaar maar thuis blijven. Jammer is het wel, het is namelijk DE mooiste beurs waar je als ijsbereider heen kunt gaan.

Bij Luciano eet je geen ijsje, je beleeft je ijsje. Kom je snel langs?