Nog anderhalve week

2 maart 2010 | De vakantie zit er op. Vanaf morgen schoonmaken. Moet ook wel want na de verbouwing van afgelopen weken (westgeest heeft de kelder schitterend opgeknapt) zit alles maar dan ook echt alles onder het stof. Het is wel schitterend geworden, onze bijkeuken. Het wordt weer makkelijker werken aankomend jaar. Zelf ben ik met de hele familie naar Florida geweest. Een rondreis gemaakt en natuurlijk in iedere ijssalon gestopt. Ongelofelijk triest niveau daar, nu snap ik dat Amerikanen bij mij in de ijssalon zo smullen. Zelfs de beste ijssalon , volgens meerdere bladen aan de ingelijste knipsels te zien, in Palm beach genaamd sprinkles kan in Nederland niet concurreren met de gemiddelde ijssalon. Nog wel een kleine teleurstelling; Marcia heeft meegedaan aan de ijswedstrijden en is helaas in de middenmoot geeindigd. Ik was heilig overtuigd dat we in de top 3 zouden eindigen. Het aardbeienijsje was zo lekker, maar helaas de jury dacht anders. Wel heb ik gehoord dat Peter vd Poel, de uiteindelijke winnaar, een goddelijk ijsje heeft weten te maken. Ik geloof het zomaar, hij heeft waarschijnlijk nog lekkerdere aardbeien dan ik gevonden. Eerlijk is eerlijk; ik gun het hem van harte, hij is een supervakman. En dat hij ook nog de titel ijssalon van het jaar heeft gewonnen bevestigd dit alleen maar.

Bij Luciano eet je geen ijsje, je beleeft je ijsje. Kom je snel langs?