Zomer?

8 augustus 2011 | En zo ben je weer in het normale leven terug. Afgelopen week een interview gedaan bij Tros Aktua in bedrijf. Ook heel veel energie gestoken in het aanpassen van de recepten voor ICEMXX. ICEMXX is een soort shake/ cocktail op basis van alcohol en ijs. Binnenkort zult u er vast wel meer over horen. Het is afgelopen week gelanceerd bij 3 strandtenten. Als het nu al aanslaat wordt het op de horecave landlijk gelanceerd. Ik hoop natuurlijk het beste. Oja, er hangt nu een foto van mijn vader in de ijssalon, had ik veel eerder moeten doen. ;-) Ondanks het slechte (lees;Hollandse) zomerweer valt het nog best mee met de drukte. Ik had het rustiger verwacht. Maar ja een echte zomer zou beter zijn . En het voorjaar was zo goed. Mijn vriend IJscoman Kees uit Callantsoog zegt altijd; je mag pas op het eind van het jaar op de kassa slaan. Tot die tijd kan er nog van alles gebeuren.

Bij Luciano eet je geen ijsje, je beleeft je ijsje. Kom je snel langs?