IJsvakman 2012

10 februari 2012 | Het is nu half vijf (‘s Nachts ;-). Ik kan niet slapen, heb veel te veel aan mijn hoofd. Afgelopen dinsdag met een vracht aan prijzen naar huis gekomen uit de ijsbeurs vandaan. Nadat we eerder dit jaar zijn uitgeroepen tot meest gastvrije fastservicebedrijf van Nederland hebben we nu de 5e plaats gewonnen bij de wedstrijd om het beste citroenijs . De 3e plek bij de ijscreatie wedstrijd. We zijn genomineerd voor ijssalon van het jaar 2012 en de klapper ; ik ben uitgeroepen tot vakman van 2012. Best een lijst zeg ik zelf. Nu lig ik al een paar dagen wakker over wat er allemaal moet gebeuren voor we weer open gaan op 1 maart. Zaak schilderen, nieuwe ijstaarten bedenken, nieuwe ijssmaken, nieuwe medewerkers werven, oude medewerkers weer even op de hoogte brengen van alles en alvast de ideeën voor het nieuwe jaar doorgeven. Zo kan ik nog wel even doorgaan. Niet dat ik het erg vind om nu hier achter mijn computer te zitten. Ik barst namelijk van de energie voor het nieuwe seizoen. Eigenlijk is het zo dat ik niet kan wachten tot 1 maart, de dag dat we weer open gaan.

Bij Luciano eet je geen ijsje, je beleeft je ijsje. Kom je snel langs?