Openingstijden

  •  We zijn gesloten tot en met 8 maart 2018. 

Locatie en contact

Zandvoortselaan 177
2106 AM - Heemstede
Tel: 023 - 583 08 60

Locatie en route plannen

IJskar huren?

Wilt u een autentieke ijskar huren voor een speciale gelegenheid? Lees hier meer...

heemstede

IJSSALON LUCIANO IS EEN BELEVING

Het is voor de echte ijsliefhebber volop genieten bij IJssalon Luciano in Heemstede-Aerdenhout. De ijssalon is geopend op 3 maart 2017 en nu al niet meer weg te denken uit de gezellige winkelstraat nabij het station Heemstede-Aerdenhout.

Eenmaal binnen bij Luciano ademt alles ijs uit! Hier kom je smaken tegen die nergens anders te vinden zijn en populaire smaken zoals onze Key West Lemon Pie, Strawberry Cheesecake, Salty Caramel en de Inaya Extra Pure Chocolade Sorbet, een intense cacaosmaak met een goede balans tussen bitterheid en zure accenten, zijn al lang niet meer weg te denken!

Voor de eigenaressen Barbara Abbas en Tanga Hollmann is de salon meer dan een vitrine met ijs. De sfeer is uitnodigend, het interieur geweldig, en de zaak straalt in alles de kwaliteit uit die past bij het Meesterlijke bereide ambachtelijke ijs. Het ijs van Meesterijsbereider Luc Blok wint prijs na prijs op het hoogst haalbare niveau in Nederland.

Luciano ijs wordt iedere dag met passie en liefde vers bereid in het ijs laboratorium. Er wordt uitsluitend gewerkt met verse, eerste klas kwaliteit producten. Voor de liefhebbers is er verse slagroom en uniek te noemen is de luxe chocolade kraan waarmee de oubliehoorn rijkelijk gevuld kan worden met warme Callebaut chocolade, een ware smaaksensatie! Gluten- en lactosevrije oubliehoorntjes en ijs zijn ook bij ons beschikbaar. Voor suikervrij ijs, in verschillende smaken, bent u bij ons ook aan het juiste adres. Ook onze prachtige luxe ijstaarten in verschillende smaken zijn een lust voor het oog.

Tevreden gasten daar gaat het ons om!

We kunnen er nog veel meer over schrijven maar wilt u echt het Luciano gevoel beleven? Kom dan eens langs!

BOCCA COFFEE

“Unieke topkwaliteit koffie, ontstaan uit pure liefde voor het product koffie”
Bij Luciano Overveen kan je ook terecht voor een heerlijke kop “Bocca Coffee”. Proef en beleef de eerlijke en meest smaakvolle koffie van Nederland. Onze Cappuccino’s worden bereid met vers opgeklopte melk. Onze Koffie’s zijn ook om mee te nemen

Awards

Ijssalon-van-het-jaar-2006 Ijssalon-van-het-jaar-2012 meesterijsberieder ijstop logo